De eerste stap om te veranderen heb je gezet. Je hebt ervoor gekozen om onze ImagoScan te doen. Om een goede indruk te krijgen van de huidige communicatiemiddelen binnen je bedrijf staan hieronder een aantal vragen. Als wij je ingevulde ImagoScan hebben ontvangen gaan wij als volgt te werk.


Anders van Vorm gaat jouw antwoorden samenvatten in een ImagoProfiel. Daarna bellen we jou om een afspraak te maken. Wij komen bij je langs voor een korte kennismaking, wij inventariseren de huidige communicatiemiddelen en bespreken in grote lijnen de mogelijkheden. Ons advies kan veel verandering teweeg brengen, maar ook een bevestiging zijn dat je goed bezig bent met communiceren. In het laatste geval zullen wij als creatieven natuurlijk wel met suggesties komen die je kunnen helpen je nog meer of beter te onderscheiden in de markt. Je bepaalt zelf of, in welke mate en in welke periode je onze ideeën wilt laten uitvoeren. Onze ideeën kunnen uitgewerkt worden in een stappenplan of in een totaalopdracht. Deze keuze is aan jou.

Succes met het beantwoorden van de ImagoScan. Indien je vragen hebt over onze ImagoScan dan kun je ons bellen of een mail sturen. Anders van Vorm staat graag voor je klaar! doe de test!
Raadhuisstraat 23 | Grou E verander@andersvanvorm.nl T 06 54 98 65 19